Heathrow Transfer

Förboka gärna din transfer till London

Vi tipsar om transfer till och från Heathrow flygplats (LHR).

Londons största flygplats och den ligger ca 32 km väster om London.

Det är en otroligt stor internationell flygplats som tar emot flyg från världens alla hörn. Hit kommer du om du flyger med ex. British Airways, BMI, Air France och SAS. Här tipsar vi om olika transporter som tar dig in till London och tillbaka till Heathrow flygplats efter ditt besök i London.

Sidan innehåller affiliatelänkar från olika samarbetspartners.
Delar Transfer från Heathrow flygplats

Delad Shuttle transfer till ditt hotell

Färdas tillsammans med andra i en minibuss

Avgår 7 dagar i veckan, dygnet runt!
För dig som vill komma till ditt hotell från Heathrow flygplats vill vi tipsa om denna delade transfer med en sk. shuttle van som tar ca 10 personer. Du åker med andra resenärer som skall transporteras till sina hotell i London. Tiden kan variera innan du är framme beroende på hur många du delar shuttle med. Hotellen kan vara lokaliserade på lite olika ställen i London. Se turen som en liten turistrunda. Transfer avgår från Heathrow flygplats. Ett mycket smidigt, enkelt, och prisvärt alternativ på transfer. Du slipper bära ditt bagage via lokaltrafiken.

Pris: Prisvärt. Betalning sker per person.
Var hittar jag bilen: Specifik mötesplats på flygplatsen.
Restid: Olika beroende på hur många du delar shuttle med och trafiken. Räkna med minst 1 timma.
Returresa: Bokas separat via knapparna nedan.

Privat transfer från Heathrow flygplats till London

Privat transfer (taxi) från flygplatsen

Transport till ditt hotell / adress i London

Du kan även boka en privat transfer. Här blir du hämtad av chaufför som kör dig i bil till ditt hotell eller lägenhet i London. Ett lite dyrare alternativ men väldigt skönt att bli avsläppt vid sitt bokade boende. Privat transfer avgår från Heathrow flygplats. Fast pris per bil för 1-2 pers eller 3-4 personer.

Pris: Du betalar per bil.
Avgår: hela året

Boka bussbiljett från flygplatsen in till London

Buss transfer från flygplatsen

Heathrow flygplats - Victoria Coach Station

Det går även buss ifrån Heathrow men tänk på om ni hamnar i rusningstrafik kan det ta flera timmar in till London. Utan köer så tar resan ca 40 minuter från Heathrow till London. Vid köer kan det ta upp emot 3 timmar. Tillbaka till flygplatsen är det inte roligt att sitta i köer. Är ni ute i god tid kan buss passa. Bussen avgår från flera olika terminalerna på Heathrow och stannar på Victoria Coach Station i centrala London.

Pris: Du betalar per person.
Avgår: hela året

Heathrow Express to London

Heathrow Express

Snabbtåget till Paddington Station

Avgår 7 dagar i veckan.
Från flygplatsen in till centrala London tar du dig lättast med Heathrow Express. Ett snabbtåg som avgår var 15 minut och som tar dig in till Paddington Station. Resan tar ca 15 min. Betydligt snabbare än med buss eller taxi. Du kan boka dina biljetter upp till 6 mån innan avresa. Biljetten/bekräftelsen du får efter köp visar du på tåget när du gått ombord.

När avgår tåget: 7 dgr i veckan och avgår var 15 minut.
Restid: ca 15 min.
E-Ticket: Ja.

Övriga sätt att ta sig från och till Heathrow flygplats.

Taxi
Du kan också ta en taxi från / till Heathrow.

VIKTIG INFORMATION!
Som vid alla flygplatser så åk INTE med folk som kommer fram till er inne i terminalen och erbjuder er transport in till London. Om ni inte har bokat er transfer redan hemma så gå till informationsdisken inne i flygterminalen.

Boka delad transfer »

Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll och regler gällande ovan flygplatstransfer. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida för senaste information och vad som ingår i din bokning. Vi samarbetar med Visit Britain, Boxoffice och Get Your Guide för bokning av olika typer av flygplatstransfers i London.
lLondon Eye
London musikaler
London fotbollsbiljetter
Afternoon Tea i London
Top