London biljetter

Se mycket med kombibiljett.

Tjäna tid och pengar med en London kombibiljett!

Det finns många sevärdheter i London som är värda ett besök. Och man hinner se ganska mycket på några dagar. Om man vet med sig från början vilka sevärdheter man vill se, ja då finns det prisvärda kombibiljetter att köpa. Dessa biljetter ger dig bättre pris än om du skulle köpt lösa biljetter till varje sevärdhet. Vi samarbetar med Madame Tussauds och Get your Guide som erbjuder sådana biljetter. Här nedan ser du några förslag på kombibiljetter.

Madame Tussauds, London Eye, Sealife kombibiljett

London Eye + Madame Tussauds + SEA LIFE

I denna kombibiljett ingår det inträde till London Eye, inträde till Madame Tussauds och inträde till SEA LIFE London. London Eye och SEA LIFE ligger brevid varandra vid Themsen snett mitt över Parlamentet. Hjulet går ju inte att missa.

Spara ca 30% på priset mot att köpa separata biljetter!

Madame Tussauds, London Eye, London Dungeon kombibiljett

London Eye + Madame Tussauds + London Dungeon

I denna kombibiljett ingår det inträde till London Eye, inträde till Madame Tussauds och inträde till London Dungeon. London Eye och London Dungeon ligger precis intill varandra vid Themsen snett mitt över Parlamentet och Big Ben. Hit går du enkelt från Westminster tunnelbanestation och går över Westminster Bridge. Du ser London Eye tydligt härifrån.

Spara ca 34% på priset mot att köpa separata biljetter!

London Dungeon, London Eye kombibiljett

London Eye + London Dungeon

Denna kombibiljett inkl inträde till London Eye och London Dungeon.

Besök London Dungeon och följ Londons historia i skådespel och uppbyggda montrar. Efter besöket åker ni upp i London Eye och ser ut över London.

Spara ca 10% på priset mot att köpa separata biljetter!

Busstur, London Eey och båttur kombibiljett

London Eye, Big Bus & Thames River Cruise

I denna kombibiljett kan du åka på hop-on, hop-off-bus ombord på en öppen dubbeldäckarbuss. Ett besök till London Eye och du kan välje på olika turer på Themsen.

Sea Life + London Eye kombibiljett

SEA LIFE & London Eye Combo Ticket

I denna kombibiljett ingår det en biljett till Sea Life och inträde till London Eye.

Spara ca 10% på priset mot att köpa separata biljetter!

Kombibiljetterna presenterars i samarbete med Madame Tussauds och Get Your Guide. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning.
lLondon Eye
London musikaler
London fotbollsbiljetter
Afternoon Tea i London
Top