London biljetter

Se mycket med kombibiljett.

Tjäna tid och pengar med en London kombibiljett!

Det finns många sevärdheter i London som är värda ett besök. Och man hinner se ganska mycket på några dagar. Om man vet med sig från början vilka sevärdheter man vill se, ja då finns det prisvärda kombibiljetter att köpa. Dessa biljetter ger dig bättre pris än om du skulle köpt lösa biljetter till varje sevärdhet. Vi samarbetar med Box Office och Get your Guide som erbjuder sådana biljetter. Här nedan ser du några förslag på kombibiljetter.

Madame Tussauds, London Eye, Sealife kombibiljett

London Eye + Madame Tussauds + SEA LIFE

I denna kombibiljett ingår det inträde till London Eye, inträde till Madame Tussauds och inträde till SEA LIFE London. London Eye och SEA LIFE ligger brevid varandra vid Themsen snett mitt över Parlamentet. Hjulet går ju inte att missa.

Efter du köpt kombibiljetten får du instruktioner hur du hämtar ut biljetter till alla sevärdheter och bokar dina besök. Med denna biljett börjar du ditt besök på London Eye. Försök gå dit så tidigt på resan du kan.

Spara ca 30% på priset mot att köpa separata biljetter!

Madame Tussauds, London Eye, London Dungeon kombibiljett

London Eye + Madame Tussauds + London Dungeon

I denna kombibiljett ingår det inträde till London Eye, inträde till Madame Tussauds och inträde till London Dungeon. London Eye och London Dungeon ligger precis intill varandra vid Themsen snett mitt över Parlamentet och Big Ben. Hit går du enkelt från Westminster tunnelbanestation och går över Westminster Bridge. Du ser London Eye tydligt härifrån.

Efter du köpt kombibiljetten får du instruktioner om hur du hämtar ut biljetter till alla sevärdheter och bokar dina besök. Med denna biljett börjar du ditt besök på London Eye. Försök gå dit så tidigt på resan du kan.

Spara ca 34% på priset mot att köpa separata biljetter!

Busstur, Madame Tussauds, London Eye kombibiljett

Busstur + London Eye + Madame Tussauds

I denna kombibiljett ingår det en 3 timmar guidad busstur runt i London. Under bussturen får du se många av Londons kända sevärdheter. I biljetten ingår även inträde till London Eye och Madame Tussauds.

Efter du köpt kombibiljetten får du instruktioner om hur får biljetter till alla sevärdheter. Med denna biljett börjar du med den guidade bussturen runt i London. Ombord får du dina entrébiljetter till London Eye och Madame Tussauds. Därför är det viktigt att du bokar ett datum för bussturen som även ger dig tid efteråt att besöka London Eye och Madame Tussauds.

Busstur, St Pauls Cathedral, Tower of London, båttur kombibiljett

Busstur + St Paul´s Cathedral + Tower of London + båttur

Detta är en kombibiljett där du upplever allt under en heldag. Vi kan tycka att det kanske är lite mycket att göra på en och samma dag. Men för dig som har ont om tid och vill lägga en heldag och få se mycket, kan det passa. Men räkna med att du nog inte känner dig klar med varken St Paul´s Cathedral eller Tower of London. Men... man kan ju alltid besöka de igen. Du börjar med en busstur där du får se många av Londons sevärdheter, sedan tar ni er vidare till St Paul´s Cathedral och sedan Tower of London. Ni kan välja att ta båtturen en annan dag.

Hop-on Hop-off buss + London Eye kombibiljett

24 tim Hop-on/Hop-off buss + London Eye

I denna kombibiljett ingår det en biljett till Hop-on/Hop-off buss i London under 24 timmar och inträde till London Eye. Bussen går längts en rutt och passerar flera av Londons mest kända sevärdheter. Du hoppa på och av hur många gånger du vill på de givna hållplatserna. En av hållplatserna är vid Westminster Bridge. Den kan du gå av vid när du skall gå till London Eye.

Kombibiljetterna presenterars i samarbete med Box Office och Get Your Guide. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning.
lLondon Eye
London musikaler
London fotbollsbiljetter
Afternoon Tea i London
Top