London musikaler och teater

Upplev en musikalkväll.

Musikaler i London

London är nog världens mest kända musikalstad. Det är nästan ett måste att gå på någon av alla dessa kända musikaler när du är här. Gör en helkväll av det och boka in en London musikal eller teater och kanske en middag.

Du har många olika musikaler och shower att välja mellan. De mest kända har spelats i London under flera flera år och säkert i flera år till. Här kan nämnas: Mamma Mia, Phantom of the Opera, Wicked och The Lion King. Passa på att boka dina musikalbiljetter redan innan du anländer till London. Skönt att ha det klart innan du åker!

Om våra biljettleverantörer
För att ge er det bästa utbudet av musikalbiljetter i London samarbetar vi med två biljettleverantörer. Vår svenska partner Box Office och Englands största leverantör av musikalbiljetter och teaterbiljetter Encore Tickets. Mer information om hur dina biljetter hämtas ut på plats i London finner du längst ner på denna sidan.

Nedan presenterar vi ett urval av Londons utbud av musikaler och teater.

Boka Pippi på Cirkus

& Juliet

Biljett

The Shaftesbury Theatre | 27 nov 2019 - 30 maj 2020
Julia förändrar sitt öde och tar inte sitt liv! Följ Julia i hennes nya liv - det blir härlig musik av Max Martin och musikalen är full av humor och romantik. För er som älskar musik av Max Martin! Missa inte succen Juliet som spelas på Shaftesbury Theatre i London.

Boka Mamma Mia biljetter

Mamma Mia

Biljett

Novello Theatre | 1 jan 2019 - 19 sept 2020
ABBA:s succelåtar kommer verkligen till sin rätt i denna musikal. Var beredd på att ta ton när Dancing Queen ljuder ut salongen! En feel-good musikal.

Boka Pippi på Cirkus

Musikalen Tina

Biljett

Aldwych Theatre | 1 jan 2019 - 3 juni 2021
Tina Turner är en av världens största rockstjärnor. Tillsammans med Tina Turner själv har musikalen Tina skapats. Tina växte upp i Nutbush, Tennessee som Anna Mae Bullock. 1962 gifte hon sig med Ike Turner. De hade tillsammans flera hits under 60-talet. Tina hade det tufft i äktenskapet med Ike och skilde sig efter 16-år tillsammans. 1984 gjorde hos världens come-back som soloartist med låten, What's Love Got to Do with It. Ja, och resten är ju historia kan man säga. Ni kommer att få vara med om en musikal med massor av hits.

The Lion King biljetter i London

Lion King

Disneys filmsucce gör nu succé. Följ lejonet Simba på afrikas savann från liten till stor kung. En fantastisk musikupplevelse. Lejonkungen har vunnit pris som bästa nya musikal i London. Helt fantastiskt framträdande av alla djur som spelas av människor på scen. Låten av Sir Elton Johns och Tim Rice Oscarsbelönade sång "Can you feel the love tonight" spelas också.

Köp biljetter till Phantom of the Opera i London

Phantom of the Opera

Andrew Lloyd Webber's musikalverk. En kärleks-histora i Paris operahus. Vem är mannen med masken som Christine blir intresserad av? Musikalens berättelse startar när oförklarliga olyckor inträffar på Operan och Operans diva, Charlotta vägrar att gå upp på scen. Christines barndomsvännen Raoul blir också inblandad i dramat på Operan.

1 jan 2019 - 17 okt 2020

Den inbille sjuke på Maximteatern

Pretty Woman

Se musikalen som är baserad på den kända filmen Pretty Woman från 1990. Följ den prostituerade Vivian och den framgångsrike affärsmannen Edward. Ni får höra de kända låtarna från filmen och bla den svenska popduon Roxettes sång "It Must Have Been Love" från 1987.

14 feb 2020 - 2 jan 2021

Thriller Live i London köp biljetter

Thriller Live

Fantastisk show dedikerad till Michael Jacksons hits. Det går varken att sitta still eller att inte sjunga med i alla de otaliga hits ni kommer få höra. För er som är Michael Jackson fan. Vad sägs om låtar som tex Show You The Way To Go, Want You Back, Rock With You, I'll Be There, Beat It, Billie Jean, Earth Song, Thriller och många fler.

1 jan 2019 - 26 april 2020

Köp biljetter till School of Rock i London

School of Rock

Missa inte School of Rock, Broadwaymusikalen av Andrew Lloyd Webber baserad på filmen med samma namn. Denna musikal är fylld med 14 nya Andrew Lloyd Webber hits och självklart hitsen från filmen.

1 jan 2019 - 5 april 2020

Matilda the Musical i London

Matilda the Musical

Följ den fantasifulla flickan Matilda Vidrigsson. Hon behandlas illa utav flera olika personer både hemma som i skolan. En dag upptäcker hon att hon har övernaturliga krafter.....

1 jan 2019 - 20 dec 2020

Wicked musikal teater London

Wicked

Biljett

Apollo Victoria Theatre | 1 jan 2019 - 23 maj 2020
Wicked handlar om tjejerna Elphaba och Galinda som möts och blir vänner. De beger sig på en resa till det magiska Landet Oz. Självklart möter de Trollkarlen från Oz. BÅda tjejerna blir häxor, en blir ond och en blir god.

Boka Les Miserables i London

Les Miserables

Den tragiska musikalen

Sondheim Theatre | 1 jan 2019 - 17 okt 2020
Se den tragiska och gripande musikalen – Les Miserables i London. Musikalen handlar om straffången Jean Valjean som blir frigiven efter att ha varit fängslad i 19 år. Musikalen är baserad på Victor Hugos mästerverk, Samhällets olycksbarn.

Boka The Book of Mormon

The Book of Mormon

Musikal

Prince of Wales Theatre | 1 jan 2019 - 7 mars 2020
I musikalen får ni följa de två missionärer som åker till Uganda för att försöka omvända medborgare till mormonernas tro.

Evita biljetter i London

EVITA

Biljett

Barbican Theatre | 27 juni 2020 - 22 aug 2020
Lyssna till de kända låtarna i Evita musikalen under 8 veckor under sommaren 2020. Musikalen kommer till Barbican Theatre efter att ha spelat under utsålda hus på Open Air Theatre. Vad sägs om låtarna "Don't Cry For Me Argentina", "Another Resitcase in Another Hall" "Oh What A Circus" och "You Must Love Me.

Prince of Egypt London biljetter

The Prince of Egypt

Biljett

Dominion Theatre | 5 feb 2020 - 12 sept 2020
Musikalen är baserad på "DreamWorks" animerade film och musiken kommer från kompositören Hans Zimmer. Kom med till Egypten och följ de två männen som växer upp tillsammans men plötsligt separeras. Följ deras öden.

SIX london biljetter musikal

SIX

Biljett

Arts Theatre | 1 jan 2019 - 5 juli 2020
Följ pop-drottningarna i musikalen med de sex fruarna till Henry VIII. Tudor drottningarna tar till micken för att berätta sin historia om när de levde med Henrik VIII. Vem av drottningarna hade det jobbigast som Tudordrottning och vem skall egentligen bli huvudsångare i bandet.

Populära musikaler i London
27 nov 2019 - 30 maj 2020
The Shaftesbury Theatre London
Köp biljett
1 jan 2019 - 5 juli 2020
Arts Theatre London
Köp biljett
5 feb 2020 - 12 sept 2020
Dominion Theatre London
Köp biljett
27 juni 2020 - 22 aug 2020
Barbican Theatre London
Köp biljett
1 jan 2019 - 23 maj 2020
Apollo Victoria Theatre London
Köp biljett
1 jan 2019 - 17 okt 2020
Sondheim Theatre London
Köp biljett
1 jan 2019 - 20 dec 2020
Cambridge Theatre London
Köp biljett
1 jan 2019 - 17 okt 2020
Her Majestys Theatre London
Köp biljett
1 jan 2019 - 17 okt 2020
Piccadilly Theatre London
Köp biljett
1 jan 2019 - 19 sept 2020
Novello Theatre London
Köp biljett
1 jan 2019 - 3 juni 2021
Aldwych Theatre London
Köp biljett
Musikalbiljetter presenteras i samarbete med Box Office och Encore Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Encore Tickets eller Box Office beroende på var du bokat dina biljetter. När kändisar uppträder på Londons scener kan vissa kvällar någon annan ersätta stjärnan. Bilder: Box Office, Encore Tickets.

Om köp av musikalbiljetter

Köp av biljetter sker med kreditkort
Biljetter köper du med kreditkort: VISA, MasterCard, Maestro eller American Express. Köp genomförs via säker serverprogramvara (SSL) för att skydda din personliga och kreditkortsuppgifter.

Leverans av köpta biljetter
Alla biljetter som köps kommer att levereras till teatern i London där föreställningen spelas. Du får en bekräftelse till din e-post efter genomfört köp och denna bekräftelse tar du med dig till London och visar upp på teatern där er bokade show spelas, för att hämta ut biljetterna. Detta gör du 30 minuter innan föreställningen börjar. Tag även med det kreditkort du använde vid ditt köp. Om du ej får din bekräftelse på genomfört köp kontrollera din skräpkorg/spam, det kan ha hamnat där. Kontakta resp. biljettleverantör där du köpt dina biljetter om du får några problem.

lLondon Eye
London musikaler
London fotbollsbiljetter
Afternoon Tea i London
Top