Mamma Mia Musikal

Musik från bandet ABBA!

Se musikalen Mamma Mia i London. Musik från ABBA.

För er som vuxit upp med ABBA:s fantastiska musik är "Mamma Mia" musikalen vi inte ville missa. Helt fantastisk musik om du diggar Benny Andersson & Björn Ulveus låtar från 1970-80 talet. Vad sägs om låtarna: Mamma Mia, Dancing Queen, SOS, Slipping Through My Fingers och Our Last Summer och många många fler.! Biljetter presenteras i samarbete med Boxoffice och Central Tickets i UK.

Boka Mamma Mia musikal i London

Mamma Mia

Musikalbiljett

Novello Theatre | 1 jan 2020 - 3 okt 2020
Musikalen handlar om tjugoåriga Sofie och hennes mamma Donna. De driver en grekisk taverna på en liten grekisk ö. Sofie ska gifta sig och vill att hennes pappa ska leda henne uppför kyrkgången. Men hennes mamma Donna vägrar säga vem som är Sofies pappa. Sofie hittar sin mammans dagbok, i dagboken finner hon tre namn på personer som har haft ett förhållande med hennes mamma. Sofie bjuder in dessa tre män till bröllopet i hennes mammas namn. Storyn kan börja.... och musiken. Premiär i London 6 april 1999. Missa inte chansen att se den i London!

Adress: Aldwych, West End, London
Speltid: 2 tim 30 minuter

Se film om musikalen

Mamma Mia i London
Titta gärna på filmen om musikalen Mamma Mia på Novello Theatre. Musikalen är full av hits från bandet ABBA. Låtar av Benny Andersson & Björn Ulveus.

Karta - Novello Theatre

Mamma Mia nostalgi.

Var har Mamma Mia spelats?
Musikalen spelades för första gången i London den 6 april 1999 på Prince Edward Theatre. Just detta datum firade ABBA att det var 25 år sedan de vann Euovision Song Contest med låten Waterloo 1974. I London har showen spelats på tre olika teatrar. Efter Prince Edward Theatre, spelades den på Prince of Wales Theatre och from 2012 spelas den på Novello Theatre. Mamma Mia har även spelats för fulla hus i Toronto, San Francisco, Los Angeles, Hamburg, New York, Göteborg och Stockholm. I just New York spelade Mamma Mia musikalen sin sista kväll den 12 sep 2015 efter 14 år på Broadway.

Filmen Mamma Mia hade premiär 2008 med skådespelare som Meryl Streep, Pierce Brosnan och Stellan Skarsgård i rollerna. Filmen är baserad på musikalen. Filmen spelades in under 2007 i Pinewood Studios i London och i den grekiska övärlden. Svensk galapremiär hade filmen 4 juli 2008 då flera av skådespelarna kom samt alla 4 medlemmar av ABBA.

Boka via vår partner i UK »

Vi samarbetar med Central Tickets i UK & Boxoffice i Sverige.
Musikalen Mamma Mia i London
1 jan 2020 - 19 sept 2020
Novello Theatre London
Köp biljett
Musikalen presenteras i samarbete med Boxoffice. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Boxoffice. Bilder: Boxoffice.
lLondon Eye
London musikaler
London fotbollsbiljetter
Afternoon Tea i London
Top