Fulham biljetter

Se en fotbollsmatch i London!

Se en fotbollsmatch med Fulham i London

Fulham spelar med i den engelska Premier League. Deras hemmaplan i London är Craven Cottage som ligger vid Themsens strand i London.

Vi samarbetar med Boxoffice.se som erbjuder dig officiella matchbiljetter till Fulham matcher i London och över hela England. Boxoffice har reserverade biljetter hos klubbens återförsäljare. Läs mer om BoxOffice nedan.

Fulham fotbollsbiljetter

Biljetter till Fulham matcher

Officiella matchbiljetter
Vi samarbetar med Boxoffice.se som erbjuder dig officiella matchbiljetter till Fulham matcher i London. De erbjuder reserverade biljetter hos klubbens återförsäljare där ni får sitta tillsammans.

Boka biljetter till Fulham

Fulham

Historia om Fulham
Klubblaget Fulham grundades 1879. Laget har nästan spelat alla sina hemmamatcher på Craven Cottage. Fulham maskot är Billy the Badger. Fulham-fansen anser att deras främsta rivaler är Chelsea

Premier League
Fulham har spelat i Premier League i flera år.

Om BoxOffice

Sedan 1989 har BoxOffice levererat officiella biljetter till evenemang i London. 2021 blev BoxOffice.se en del av Travel Connection-gruppen.

BoxOffice erbjuder dig officiella biljetter (ej andrahand) som garanterar dig inträde till evenemanget. De är en auktoriserad återförsäljare av bland annat matchbiljetter till Premier League och ligor i världen.

När du köper dina biljetter hos BoxOffice får du:

  • Garanterade officiella biljetter
  • E-biljetter att visa på arenan
  • Biljetter till högt efterfrågade evenemang
  • En säker hemsida att genomföra ditt köp på
  • En kundtjänst dit du kan ringa, chatta och skicka e-post (för närvarande är kundtjänsten på engelska)

Läs mer om BoxOffice »

Biljetter presenteras i samarbete med BoxOffice. Vi reserverar oss för ev. felskrivningar och ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta BoxOffice. Bilder: BoxOffice.
London Eye
London musikaler
London fotbollsbiljetter
Afternoon Tea i London
Top