The Book of Mormon

Här skojas det friskt med religion

En religiös satir med mycket humor

Ni kommer att le när ni lämnar denna härliga humoristiska musikal. Missa inte musikalen som har vunnit flera priser och som har lovordats överallt. Följ de två missionärerna på sin resa till Uganda där de vill sprida sin skrift.

Om vår biljettleverantör
Vi samarbetar med UK-baserade biljettleverantören London Theatre Direct. Vår partner har sedan 1999 sålt musikal- och teaterbiljetter i London. De säljer biljetter för alla musikalscener i London och är medlemmar i S.T.A.R., the Society Of Ticket Agents and Retailers. De säljer officiella biljetter till musikaler och teater i London. Dina biljetter skickas till din e-post efter genomfört köp. Du skriver ut dessa och tar med och visar upp på plats på teatern. All bokning sker hos London Theatre Direct. Om det dyker upp några frågor gällande din bokning kontaktar du London Theatre Direct som hjälper dig.

Boka the Book of Mormon i London

The Book of Mormon

Musikalbiljett

Prince of Wales Theatre | 1 jan - 28 maj 2022
Se musikalen som först sattes upp på Broadway och kom till London 2013. Musikalen har hyllats som kanske den roligaste musikalen någonsin. Följ två mormonmissionärer när de reser till en by i Uganda där de försöker att dela sina skrifter med invånarna. De kommer till en by där de är helt ointresserade av skriften. De har andra viktigare saker att tänka på som svält, förtryck och aids.

Musikalen är en religiös satir med texter och musik av Trey Parker, Robert Lopez, och Matt Stone. Mest känd för att ha skapat den animerade komedin South Park, Robert Lopez kanske ni känner igen som han som skapade musiken till Frost och Avenue Q.

Adress: Coventry Street, London
Speltid: ca 2.5 tim

Se film om musikalen

The Book of Mormon i London
Titta gärna på filmen om musikalen the Book of Mormon i London. Full med satir och bra musik!

Karta - Prince of Wales Theatre

The Book of Mormon

The Book of Mormon nostalgi
Musikalen hade premiär i West End 2013 två år efter Broadway. Musikalen har vunnit en del priser, bla fick den nio Tony Awards, varav en var för bästa musikal och en Grammy Award för bästa Musical Theater album.

Musikalskrivarna var lite rädda att de skulle få negativa ord från mormonkyrkan efter premiären av the Book of Mormon, men den uteblev.

Köp biljetter till musikalen the Book of Mormon i London »

Vi samarbetar med London Theatre Direct för köp av musikalbiljetter i London.

Om köp av musikalbiljetter

Köp av biljetter sker med kreditkort
Biljetter köper du med kreditkort som VISA, MasterCard, Maestro eller American Express. Köp genomförs via säker serverprogramvara (SSL) för att skydda din personliga och kreditkortsuppgifter OBS! Tänk på att du kanske behöver öppna upp ditt kreditkort för utlandsbetalning innan du kan genomför ett köp. Vet att kreditkort via Nordea har det så. Detta gör du i internetbanken.

Leverans av köpta biljetter
Alla biljetter som köps hos London Theatre Direct sänds efter genomfört köp till din uppgivna e-postadress. Biljetterna kommer som pdf. Dessa skriver du ut och tar med dig och visar upp på teatern. Kom gärna till teatern minst 30 minuter innan föreställningen börjar. Tag även med det kreditkort du använde vid ditt köp. Om du ej får din bekräftelse på genomfört köp kontrollera din skräpkorg/spam, det kan ha hamnat där. Kontakta biljettleverantören där du köpt dina biljetter om du får några problem.

Musikalen the Book of Mormon i London
1 jan - 28 maj 2022
Prince of Wales Theatre London
Köp biljett
Musikalbiljetter presenteras i samarbete med London Theatre Direct. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta London Theatre Direct. När kändisar uppträder på Londons scener kan vissa kvällar någon annan ersätta stjärnan. Bilder: London Theatre Direct.
lLondon Eye
London musikaler
London fotbollsbiljetter
Afternoon Tea i London
Top