London biljetter konserter

Häftigt att se en konsert i London!

Här hittar du nöjen och konsertbiljetter i London

De flesta stora artister uppträder någon gång i London. Många av de kända banden kommer inte över till Sverige och spelar så ofta men i London kan man ofta få chansen att se dom spela live under sina turnéer. Så varför inte passa på och gå på konsert när du ändå är där. Mycket nöje!

Vi samarbetar med Ticketmaster UK som är officiell leverantör av konsertbiljetter och biljetter till olika event i London och England. För att köpa biljetter via Ticketmaster UK behöver du vid checkout skapa ett konto för att komma vidare till betalning. Vissa biljetter är sk. print at home och andra sänds till dig via post mot fraktkostnad. Nedan får du tips om några av de stjärnor som du kan se och här kan du även köpa dina konsertbiljetter. Du får också information om några av Londons mest kända arenor.

betala med VISA och Mastercard

Har du problem med ditt kortköp på engelsk hemsida? Tänk på att du kanske behöver öppna upp ditt kort för utlandsköp via din internetbank. Här berättar vi mer om köp med kort på utländska hemsidor »

Elton John biljetter

Elton John

2-17 apr, 2023

Ozzy Osbourne biljetter

Ozzy Osbourne

12 jun 2023

Westlife biljetter

Westlife

7 dec 2022

Ed Sheeran biljetter

Ed Sheeran

24 jun - 1 jul, 2022

Rod Stewart biljetter

Rod Stewart

17, 19 dec 2019

Elton John biljetter

Elton John

2-17 apr, 2023

HOTELL I LONDON

London har ett stort utbud på hotell. Ett tips är att boka ett hotell i närheten av där du tänker du ska hålla dig under din vistelse i London. Kanske är det i centrala delarna eller vid någon fotbollsarena eller nära en teater dit du skall gå på musikal. Med Londons tunnelbana tar du dig enkelt runt i London.

Vi samarbetar med Hotels.com där du enkelt bokar ditt hotell i London. Du har också gratis avbokning på utvalda hotell.

Populära områden i London:

Hotell nära Big Ben

Hotell nära Oxford Street

Hotell nära O2 Arena

Hotell nära Emirates Stadium

Hotell nära Tower Bridge

Hotell nära Trafalgar Square

Hotell nära Mamma Mia teatern

Westlife biljetter

Westlife

7 dec 2022

Olly Murs biljetter

Olly Murs

17-18 maj 2019

Lenny Kravitz biljetter

Lenny Kravitz

11 jun 2019

Fleetwood Mac biljetter

Fleetwood Mac

15, 18 jun 2019

Bon Jovi biljetter

Bon Jovi

21 jun 2019

Pink biljetter

Pink

29-30 jun 2019

Robbie Williams biljetter

Robbie Williams

14 jul 2019

Bob Dylan och Neil Young biljetter

Bob Dylan & Neil Young

12 jul 2019

A-ha biljetter

A-ha

27 maj 2022

Chris De Burgh biljetter

Chris De Burgh

19 sep 2022

10cc biljetter

10cc

3 apr 2022

Il Divo biljetter

Il Divo

16 dec 2022

London konsertbiljetter

Vi samarbetar med Ticketmaster UK. De säljer officiella konsertbiljetter och sportbiljetter i hela England.

Populära biljetter
2-10 maj 2019
The O2 London
Köp biljett
13-15 jun 2019
Wembley Stadium London
Köp biljett
20 jun 2019
Twickenham Stadium London
Köp biljett
21 jun 2019
Wembley Stadium London
Köp biljett
11 jul 2019
The O2 London
Köp biljett
14 jul 2019
Hyde Park London
Köp biljett
20-21 okt 2019
The O2 London
Köp biljett
4-7 nov 2019
The O2 London
Köp biljett
17-19 dec 2019
The O2 London
Köp biljett

Några av de kända arenorna i London

The O2
Detta är en inomhusarena som ligger vid Peninsula Square i London intill floden Themsen. Det är en av Europas största inomhusarenor. Hit kan du ta dig med tunnelbanan och gå av vid station: North Greenwich. Ett annat trevligt sätt att ta sig hit är med båt (MBNA Thames Clippers River Roamer) längst med Themsen från Westminster Pier i centrala London och sedan ta linbanan (Emirates Airline) över till The O2. Köp biljett till båttur inkl. linbana till the O2 »
Se alla biljetter till the O2 »

Wembley Arena
Wembley Arena är en inomhusarena som ligger i Wembley i London. 1979 i november spelade ABBA här för utsålda hus. Svensk television spelade in för TV "ABBA in Concert". Hit tar du dig smidigt med Londons tunnelbana och går av vid station: Wembley Park.
Se alla biljetter till Wembley Arena »

Wembley Stadium
Intill Wembley Arena ligger Wembley Stadium i stadsdelen Wembley i nordvästra London. Det är en fotbollsarena och också en utomhusarena för konserter. Hit tar du dig med tunnelbana och går av vid station: Wembley Park.
Se alla biljetter till Wembley Stadium »

Royal Albert Hall
Royal Albert Hall ligger vid Imperial College Rd i stadsdelen Kensington i London. Detta är ett anrikt konserthus från 1871. Om man har möjlighet att få biljetter till något event hit bör man försöka gå en gång i livet. Hit kan man ta sig med tunnelbanan och gå av vid station: South Kensington. Sedan är det en promenad på ca 10 min.
Se alla biljetter till Royal Albert Hall »

O2 Academy Brixton
Detta är en känd inomhussalong för både musik och teater. Den ligger i södra London i området Brixton. Detta är en mindre area som tar ungefär 5.000 i publiken. Under 80-talet har både Wham, Culture Club, Eric Clapton, Dire Straits och The Police huserat här. Även The Clash och Sex Pistols har spelat här. Hit tar du dig med tunnelbana och går av vid station: Brixton Station.
Se alla biljetter till O2 Academy Brixton »

Secure payment med kreditkort

Att köpa biljetter med kort på utländska hemsidor!

Vi i Sverige är vana vid att köpa med våra kort över nätet både i Sverige och i utlandet. När man betalar med kort går köpet via en säker anslutning. Här finns det olika system idag. Det vanligaste är "verified by VISA" och "MasterCard SecureCode". Alla utländska hemsidor har inte just detta säkerhetssystem utan andra.

Om du får problem att använda ditt kort vid köp på utländska biljettsidor!
För att kunna handla med kort på utländska hemsidor som inte är anslutna till just "verified by VISA" och "MasterCard SecureCode" utan där betalningen går via annan säker anslutning kan man behöva öppna upp sitt kort för utländska internetköp via sin bank. Vi har själva upplevt detta och fick då gå in på vår internetbank och aktivera köp. Om ni har Nordea så loggar ni in på Internetbanken och går till sidan Kort / Öppna och Stänga kort och klicka på knappen - Ändra. Där ändrar ni under rubriken - Kortköp på Internet - till välj - Alla internetköp, 60 min - och klicka på knappen - Spara. Ert kort är nu aktivt i 60 min att handla på alla hemsidor på nätet.

Så här ser det ut i internetbanken hos Nordea (bild nedan), logga in på er bank för att ändra om ni har problem att få igenom era köp på utländska hemsidor.

Säker internetbetalning

Läs om Verified by Visa / MasterCard SecureCode hos Nordea »

Läs om Verified by Visa / MasterCard SecureCode hos Swedbank »

Bilder: Ticketmaster, Freeimages. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning.
lLondon Eye
London musikaler
London fotbollsbiljetter
Afternoon Tea i London
Top