Flygplatstransfer till / från London

Smidig transport från londons flygplatser till ditt hotell

Vi vill tipsa om olika transportsätt att ta sig från och till London flygplatser.

Beroende på vilken flygplats du anländer till finns det olika sätt att ta sig in till London centrum och ditt hotell. Billigast är transfer med buss. Expresståg är smidigt. Bekvämast är transport med privat bil direkt till ditt hotell.

Expresståg från flygplatsen
Alla flygplatser runt London som Gatwick, Luton, Heathrow och Stansted har jätte bra sk. Airport Expresståg som snabbt tar dig från flygplatsen in till centrala London. De går oftast var 15 min både ifrån flygplatsen och sedan ifrån London när du skall hem igen. Sist vi åkte ifrån Göteborg som landar på Gatwick Airport så bokade vi in oss på deras Gatwick Express. Hur smidigt som helst att ha biljetten bokad redan hemma.

Så fort vi landat och hämtat våra resväskor så var det bara att promenera till plattformen där tåget stod och väntade och in och sätta sig. Det är som ett pendeltåg med bra plats att ställa bagaget och med bra uppsikt över det. Efter en liten stund efter avresa så kom konduktören förbi och det var bara att visa internetbekräftelsen vi fått vid bokning så var allt klart.

OBS! Som vid alla flygplatser så åk INTE med folk som kommer fram till er inne i terminalen och erbjuder er transport in till Paris. Om ni inte har bokat er transfer redan hemma så gå till flygplatsens information för att fråga om transport.

Nedan hittar du London flygplatser

Stansted flygplats London

Stansted flygplats

Flygplatsen ligger ca 50 km norr om London. Stansted (STN) är en internationell flygplats där flera av de stora lågprisflygen landar. Du kan ta dig till och från flygplatsen med expresståg, privat bil/taxi och buss.

Mer om Stansted flygplats

Gatwick flygplats London

Gatwick flygplats

Flygplatsen Gatwick (LGW) ligger i West Sussex ca 45 km söder om London. Det är Londons näststörsta flygplats. Du tar flygplatsens interna shuttle till tågstationen och Gatwick Express (South terminal). Du tar dig enkelt från flygplatsen med olika transporter.

Mer om Gatwick flygplats

Heathrow flygplats London

Heathrow flygplats

Londons största flygplats Heathrow (LHR) ligger ca 32 km väster om London. London-Heathrow flygplats är Europas största, som tar emot flyg från världens alla hörn. Välj bland buss, expresståg och privat transfer beroende på vad som passar dig bäst.

Mer om Heathrow flygplats

Transfer buss från Luton flygplats till London

Transfer från Luton flygplats

Ta dig smidigt med buss från Lutons (LTN/EGGW) flygplats som ligger ca 56 km från London centrum.
Busstransfer mellan Luton flygplats och Londons Victoria Station. Bussen tar dig hela vägen till centrala London och stannar vid följande platser i London, Golders Green, Baker Street och Marble Arch.

Bussen tar ca 1 tim och 15 ming (beroende på trafik)

Boka hotell i London

Sök hotell i kartan nedan: Välj datum och antal personer. Klicka ej på sökknappen - priser uppdateras automatiskt i kartan när du valt datum. Hotell presenteras i samarbete med Booking.com

Booking.com
Vi reserverar oss för ev. felskrivningar och ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida för senaste information och vad som ingår i din biljett.
lLondon Eye
London musikaler
London fotbollsbiljetter
Afternoon Tea i London
Top