Shrek´s Adventure

Träsktrollet i London.

Möt träsktrollet och hans vänner!

Möt träsktrollet Shrek, prinsessan Fiona, Åsnan, Farquaad och andra figurer i kungariket "Långt, långt borta". Följ med på ett spännande äventyr till fots och hoppa på dreamworks 4D buss. Åsnan guidar dig genom hela turen och du bjuds på tokigheter, kaos och en massa skojigheter.

Shrek entrebiljett

Shrek Biljetter entré

Köp dina biljetter till SHREK redan innan och spara på biljettpriset. Shrek är baserad på en amerikansk datoranimerad komedi från 2001. Filmen handlar om ett träsktroll som bor i ett träsk. En dag kommer en massa sagofigurer till hans träsk. Shrek vill ha sitt eget träsk i fred. Shrek och kompisen Åsnan ger sig iväg till Lord Farquadd för att få tillbaka sitt träsk. Shrek kan få tillbaka sitt träsk men då måste han gifta sig med prinsessan Fiona.

Denna unika äventyrsupplevelse utforskar 12 underhållande liveuppvisningar med olika sagoteman. Njut av professionella skådespelare, fängslande sagoberättande och specialeffekter.

Spara upp till flera pund när du köper dina biljetter online!

Besök Shrek Adventure i London

Shrek Adventure öppnade juli 2015. Ett äventyr för barn mellan 6-12 år men alla vuxna och barn som älskar Shrek är välkomna!.

Shrek LondonHistoria
March 2020 – Trolls World Tour Experience öppnar.

År 2008 köptes akvariet upp av Merlin Entertainment. Filmen är baserad från en bok av William Steigs från 1990.

Tillsammans med massor av interaktiva spel för barnen, åkattraktioner och härligt med fotomöjligheter blir besöket den ultimata familjedagen i London. Det finns bla följande attraktioner på Shrek: magiska 4D-flygbussen och den onda åsnan. Besök Askepott i Shreks träsk, stöt på Puss i stövlar, rädda Pinocchio från tortyrhjulet etc.

Köp Shrek biljetter »

Shrek Adventure London
Adress: Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Rd, London

Shrek kombibiljett

Missa inte att köpa Kombinationsbiljett med andra attraktioner!

Med denna biljett får du inträde till London Ey och Shrek. Du kan också välja på Sea Life.

London Eye och SEA LIFE ligger brevid varandra vid Themsen snett mitt över Parlamentet. Hjulet går ju inte att missa.

Spara 30% på priset mot att köpa separata biljetter!

Källa: Shrek Wikipedia. Bilder: Shrek. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning.
Karta - Shrek
London Eye
London musikaler
London fotbollsbiljetter
Afternoon Tea i London
Top