Visitor Oyster Card

Buss och Tunnelbanekort

Visitor Oyster Card London

Kortet som tar dig smidigt runt i London med buss och tåg.

Oyster Card är ett elektroniskt kort som du kan resa med i tunnelbanan, spårvagn, buss och tåg "the Docklands Light Railway" och "The Thames Cable Car" (Emirates Air Line) i London. Kortet kan antingen fyllas på med pengar för att betala för varje resa, eller man kan aktivera kortet veckovis eller månadsvis.

Om du kommer att vara i London runt 4 dagar och tänker transportera dig runt med buss och tunnelbana, rekommenderar vi dig att skaffa ett Visitor Oyster Card. Du spar även pengar (50%) på att köpa kortet istället för att du köper fria biljetter. Planerar du fler dagar i London kan ett Travelcard passa dig istället.

Rör dig smidigt och enkelt med ett buss/tåg kort i London!

Tänk på att du kan använda ditt Visitor Oyster Card för att betala din resa mellan Gatwick Airport och centrala London. Kortet är ej personligt.

Snabba fakta
Spar ditt kort Spar ditt kort till nästa resa till London
Laddningsbart: Du kan ladda med mer pengar på plats
Du sparar: Tid på att handla kortet och slipper köa. Du spar ca 50 % än om du köper en enkel biljett i London.
Leverans: Skickas till dig per post efter bokning och betalning
Aktivering: När du första gången använder ditt kort. Kom ihåg att blippa även när du kliver av!

Om Visitor Oyster Card.

Rabatter.
Med ett Oyster Card ingår även vissa andra rabatter, dessa rabatter kan ändras från år till år. När vi var i London fick vi ex. rabatt på en båttur på Themsen. Se vad som gäller när du åker. Flertalet restauranger erbjuder rabatter. Även teatrar och andra nöjen, museum och affärer erbjuder också rabatt. Tex: har ni bra rabatt på cable car turen över Themsen med Emirates Air Line

Dagslimit!
Med ett Oyster Card har du även en sk. dagslimit. Om du har åkt för en viss summa under en dag kommer det inte dras mer pengar från kortet den dagen utan du kan fortsätta åka utan att mer pengar dras. Bra va?

Spara kö-tid
Du spar tid i London och slipper köa för att handla kortet. Kortet skickas hem till dig innan du reser!

Barn
Barn t o m 10 år reser gratis (upp till fyra barn per vuxen). Barn 11–15 år reser för halva priset.

Var gäller kortet?
Visitor Oyster Card är din biljett för resor med tunnelbana, buss, London Overground och DLR (Dockland Light Railway), samt med linbanan Emirates Air Line (cable car).

Läsa ditt kort - för att rätt summa skall dras från kortet
För att rätt summa skall dras från ditt kort när du åker med tunnelbanan, London Overground eller DLR, glöm inte att läsa av kortet när du avslutat din resa och går ut genom spärren.

Leverans
Du får ditt kort hemskickat innan avresa.

Spar ditt kort
Använder du ej upp alla tankade pengar på ditt kort. Spara ditt kort till nästa resa till London. Du kan också ge ditt kort till en vän, kortet är ej personligt.

Aktivering
Ditt kort aktiveras första gången du använder det på ett transportmedel.

Inga kontanter på bussen
Bra att veta: du kan inte betala med kontanter på någon av bussarna i London.

Köp Visitor Oyster Card här »

Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll och regler gällande ovan rabattkort. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida för senaste information och vad som ingår i respektive rabattkort då innehåll kan ändras.
lLondon Eye
London musikaler
London fotbollsbiljetter
Afternoon Tea i London
Top