London Rabattkort

Olika London Pass

Ett rabattkort i mobilen ger dig snabb access till flera attraktioner i London.

När du åker till London kan du köpa ett rabattkort som ger dig fina rabatter på inträde till massor av sevärdheter och sightseeing. Det finns några olika rabattkort att välja mellan som har lite olika innehåll och sätt att fungera på!

Olika London Pass
I de flesta storstäder kan ni köpa ett Pass som är fyllt med ett antal attraktioner som ni kan besöka till ett rabatterat pris. Det finns kort som gäller i speciella dagar och det finns pass som gäller för ett antal attraktioner. Se vilket pass som passar dig bäst under ditt besök i London.

Nedan presenterar vi några rabattkort som erbjuds i London. Var noga med att läsa vilka attraktioner som ingår då de kan förändras.

Här presenterar vi de olika rabattkorten

London Pass Rabattkort

London Pass

Välj mellan olika antal dagar

Rabattkortet köper du för ett visst antal dagar. Besök sedan så många London sevärdheter du hinner utifrån en lista, under de dagar du valt. Ett sk. All-inclusive-kort.

Mer om London Pass

Go City London Explorer Pass

Go City London Explorer Pass

Välj olika antal sevärdheter

Rabattkort som du fyller med 2, 3, 4, 5, 6 eller 7 stycken sevärdheter i London. Du behöver inte bestämma vilka utan endast antal. På plats i London väljer du sedan vilka sevärdheter utifrån en lista.

Mer om Go City London Explorer Pass

Oyster Card i London

Visitor Oyster Card

Rör dig smidigt med ett kort som du enkelt använder i tunnelbanan och på tåg och buss i London.

Oyster Card är ett elektroniskt kort som du kan resa med i Londons lokaltrafik som tunnelbana, spårvagn, buss och tåg "DLR - the Docklands Light Railway". Du bara blippar det när du ska åka.

Du får ditt kort hemskickat innan avresa. Spara det också för framtida resor till London.

Vi reserverar oss för ev. felskrivningar och ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida för senaste information och vad som ingår i ditt pass.
London Eye
London musikaler
London fotbollsbiljetter
Afternoon Tea i London
Top