London sportbiljetter

Se fotboll, tennis, rugby i London!

Se sport i London

Mycket sport finns det i London. Så varför inte passa på och gå på fotboll eller tennis eller nått annat sportevent i London.

Vi samarbetar med P1 Travel som erbjuder dig officiella sportbiljetter till sport över hela England. En av Europas största leverantör av sportbiljetter. Mer info om P1 Travel

Fotboll - Premier League

Fotbollen i London är nog den populäraste sporten. Många av de stora lagen kommer från London och spelar i den högsta divisionen. Vad sägs om Arsenal, Chelsea, Queens Park Rangers, Tottenham Hotspur, Fulham, Watford, West Ham United och Crystal Palace. Engelska Premier League har sedan starten 1992 lockat många fotbollsintresserade till London och andra engelska städer.

Tennis - Wimbledon

För dig som är intresserad av tennis är ett Wimbledonbesök nästan ett måste. Wimbledon är världens äldsta tennismästerskap. Här har det spelats tennis sedan 1877. Då med bara ett par hundra åskådare tills idag då mästerskapen följs av ca en halv miljon på plats och flera miljoner följer de tv-sända matcherna.

Wimbledon tennis biljetter

Biljetter till Wimbledon

Grand Slam biljetter - Juni/Juli
Varje år i juni-juli spelas det Grand Slam mästerskap på Wimbledon arena. Här spelar man på gräs som man gjort i alla tider. I början var tennistävlingen endast för herrar men som ni alla vet tävlar nu även damer. För er som var med på 70-talet vet ju att Björn Borg tog 5 raka Wimbledonsegrar mellan åren 1976-1980.

Adress: The All England Lawn Tennis Club, Church Road, Wimbledon, London
Närmaste tunnelbanestation: Southfields Underground Station (District line). 15 min promenad till arenan. Från hållplatsen går även lokalbuss fram till arenan.

Tennisbiljetter + Hotell: Om du önskar boka hotell i samband med dina matchbiljetter går detta bra när du genomför ditt köp.

Formel 1 - Grand Prix

Sedan 1948 har det körts motortävlingar på Silverstone Circuit. Idag körs här tävlingen British Grand Prix. Det har varit lite olika bud om tävlingen skulle fortsätta köras just här. Men än så länge kör motortävlingen vidare på Silverstone Circuit. British Grand Prix har körts sedan 1926 och årligen sedan 1948. Sedan 1950 ingår British Grand Prix i FIA Formula One World Championship.

Formel 1 biljetter London

Biljetter till Formel 1

Grand Prix biljetter - Juli
Gillar ni snabba bilar och full fart, ja då kan Formel 1 vara något för er. Norr om London (13 mil) ligger racingbanan Silverstone Circuit och här körs Formel 1 i juli varje år. Grand Prix ingår i Formel 1 Världsmästerskap. De flesta som ger sig in i motorsporten har Formel 1 tävlngarna som sitt mål. En av de stora namnen inom Formel 1 är racerföraren Ronnie Peterson som vann flera Grand Prix. Han omkom tyvärr i en olycka vid Italienska Grand Prix i Monza 1978.

Adress: Silverstone Circuit, Towcester (Northamptonshire). Mellan London och Birmingham.
Ta dig hit: Från London tar du dig hit med antingen tåg eller buss. Vi återkommer med information om detta.

Tips på sportevent

Biljetter
12 feb 2022
Stamford Bridge London
Köp biljett
2 apr 2022
Selhurst Park Stadium London
Köp biljett
27 jun - 10 jul 2022
Wimbledon Arena London
Köp biljett
3 jul 2022
Silverstone Circuit Towcester
Köp biljett
P1 Travel

Premier League biljetter via P1 Travel

P1 Travel är ett holländskt bolag som är en av Europas största leverantör av fotbollsbiljetter och sportbiljetter i just Europa och andra delar av Världen. P1 Travel säljer officiella biljetter till de största sportevenemangen i Europa.

Köp endast biljetter
Beroende till vilken match du önskar biljetter kan du välja mellan flertalet olika typer av biljetter. I en del matchbiljetter ingår både mat och dryck.

Köp biljetter + hotell
Som tillägg till P1 Travels officiella matchbiljetter kan du också komplettera med bokning av hotell om detta önskas. Detta gör du under bokningsprocessen.

Trygga köp online
Du betalar med kreditkort på P1 Travels via SSL som är säker betalning över Internet. Tänk på att du kanske behöver öppna upp ditt kreditkort för utlandsbetalning via din bank innan du kan genomföra köp på en utländsk hemsida. Vi vet att VISA via Nordea behöver öppnas upp i internetbanken för utlandsbetalning. Du får bekräftelse på ditt köp via din e-post. Tänk på att kontrollera din skräppost om du inte har fått din bokningsbekräftelse.

Leverans av biljetter
Det finns olika leveranssätt av matchbiljetter beroende på vilken match du skall gå på. Oftast är det E-tickets via e-post, men det finns också mobilbiljett och pappersbiljetter. All information om leverans av de biljetter du önskar köpa finns i informationen om matchbiljetterna.

Kundservice / Support / FAQ
Om du har några frågor hittar du många svar vi P1 Travels FAQ. Du kan också kontakta P1 Travel om du har frågor angånde din bokning.

Se alla Premier League biljetter »

Källa: Wikipedia, P1 Travel. Bilder: P1 Travel, Pixabay. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning.

lLondon Eye
London musikaler
London fotbollsbiljetter
Afternoon Tea i London
Top