London fotboll

Se fotboll, tennis, rugby i London!

Se en fotbollsmatch live i London 2023 - 2024

Det finns mycket sport att se i London. Så varför inte passa på och gå på fotboll eller tennis eller nått annat sportevent i London. Här hittar ni fotbollsbiljetter för säsong 2023 - 2024.

Vi samarbetar med BoxOffice.se som erbjuder dig officiella matchbiljetter till Premier League fotboll över hela England. BoxOffice har reserverade biljetter hos klubbens återförsäljare. Läs mer om BoxOffice nedan

Fotboll - Premier League

Fotbollen i London är nog den populäraste sporten. Många av de stora lagen kommer från London och spelar i den högsta divisionen. Vad sägs om Arsenal, Chelsea, Queens Park Rangers, Tottenham Hotspur, Fulham, Watford, West Ham United och Crystal Palace. Engelska Premier League har sedan starten 1992 lockat många fotbollsintresserade till London och andra engelska städer.

Om BoxOffice

Sedan 1989 har BoxOffice levererat officiella biljetter till evenemang i London. 2021 blev BoxOffice.se en del av Travel Connection-gruppen.

BoxOffice erbjuder dig officiella biljetter (ej andrahand) som garanterar dig inträde till evenemanget. De är en auktoriserad återförsäljare av bland annat matchbiljetter till Premier League och ligor i världen.

När du köper dina biljetter hos BoxOffice får du:

  • Garanterade officiella biljetter
  • E-biljetter att visa på arenan
  • Biljetter till högt efterfrågade evenemang
  • En säker hemsida att genomföra ditt köp på
  • En kundtjänst dit du kan ringa, chatta och skicka e-post (för närvarande är kundtjänsten på engelska)

Läs mer om BoxOffice »

Biljetter presenteras i samarbete med BoxOffice. Vi reserverar oss för ev. felskrivningar och ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta BoxOffice. Bilder: BoxOffice.
London Eye
London musikaler
London fotbollsbiljetter
Afternoon Tea i London
Top