London fotboll

Se fotboll, tennis, rugby i London!

Se en fotbollsmatch live i London 2024

Det finns mycket sport att se i London. Så varför inte passa på och gå på fotboll eller tennis eller nått annat sportevent i London. Här hittar ni fotbollsbiljetter för säsong 2023 - 2024.

Vi samarbetar med P1 Travel som erbjuder dig officiella matchbiljetter till Premier League fotboll i London och över hela England. Läs mer om P1 Travel nedan. Vi samarbetar även med Boxoffice som också säljer officiella fotbollsbiljetter till matcher i London.

Premier League Fotboll

Fotbollen i London är nog den populäraste sporten. Många av de stora lagen kommer från London och spelar i den högsta divisionen. Vad sägs om Arsenal, Chelsea, Queens Park Rangers, Tottenham Hotspur, Fulham, Watford, West Ham United och Crystal Palace. Engelska Premier League har sedan starten 1992 lockat många fotbollsintresserade till London och andra engelska städer som Manchester och Liverpool.

P1 Travel officiella matchbiljetter till Premier League

Premier League biljetter via P1 Travel

Officiella fotbollsbiljetter
P1 Travel är ett holländskt bolag som är en av Europas största leverantör av fotbollsbiljetter och sportbiljetter i just Europa och andra delar av Världen. P1 Travel säljer officiella biljetter (ej andrahand) till de största sportevenemangen i Europa som Premier League biljetter, La Liga biljetter, Ligue 1 biljetter, Serie A biljetter, Championship biljetter, F1 biljetter och Tennis Grand Slam biljetter m.m.

Sedan 2007 har P1 Travel levererat fotbollsbiljetter till fotboll fans, som har fått uppleva fotbollsmatcher på världens mest ikoniska arenor med just sitt favoritlag.

Köp endast biljetter
Beroende till vilken match du önskar biljetter kan du välja mellan flertalet olika typer av biljetter. I en del matchbiljetter ingår både mat och dryck.

Köp biljetter + hotell
Som tillägg till P1 Travels officiella matchbiljetter kan du också komplettera med bokning av hotell om detta önskas. Detta gör du under bokningsprocessen.

Trygga köp online
Du betalar med kreditkort på P1 Travels via SSL som är säker betalning över Internet. Tänk på att du kanske behöver öppna upp ditt kreditkort för utlandsbetalning via din bank innan du kan genomföra köp på en utländsk hemsida. Vi vet att VISA via Nordea behöver öppnas upp i internetbanken för utlandsbetalning. Du får bekräftelse på ditt köp via din e-post. Tänk på att kontrollera din skräppost om du inte har fått din bokningsbekräftelse.

Leverans av biljetter
Det finns olika leveranssätt av matchbiljetter beroende på vilken match du skall gå på. Oftast är det E-tickets via e-post, men det finns också mobilbiljett och pappersbiljetter. All information om leverans av de biljetter du önskar köpa finns i informationen om matchbiljetterna.

Kundservice / Support / FAQ
Om du har några frågor hittar du många svar vi P1 Travels FAQ. Du kan också kontakta P1 Travel om du har frågor angånde din bokning.

Se alla Premier League biljetter »

Om BoxOffice

Sedan 1989 har BoxOffice levererat officiella biljetter till evenemang i London. 2021 blev BoxOffice.se en del av Travel Connection-gruppen.

BoxOffice erbjuder dig officiella biljetter (ej andrahand) som garanterar dig inträde till evenemanget. De är en auktoriserad återförsäljare av bland annat matchbiljetter till Premier League och ligor i världen.

När du köper dina biljetter hos BoxOffice får du:

  • Garanterade officiella biljetter
  • E-biljetter att visa på arenan
  • Biljetter till högt efterfrågade evenemang
  • En säker hemsida att genomföra ditt köp på
  • En kundtjänst dit du kan ringa, chatta och skicka e-post (för närvarande är kundtjänsten på engelska)

Läs mer om BoxOffice »

Biljetter presenteras i samarbete med P1 Travel och BoxOffice. Vi reserverar oss för ev. felskrivningar och ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta P1 Travel eller BoxOffice beroende på vilken av våra partners du köpte dina biljetter. Bilder: P1 Travel och BoxOffice.
London Eye
London musikaler
London fotbollsbiljetter
Afternoon Tea i London
Top