Premier League biljetter

Se en fotbollsmatch i London!

Se Premier League fotboll live i London 2024!

För många är London ett resmål för att se en fotbollsmatch med lag i Premier League. Det är en häftig känsla att se fotboll live i någon av arenorna i London. Här hittar du officiella biljetter till Premier League i London.

Den Engelska Premier League fobollen har i flera år varit bland de största europeiska tävlingarna och är känd som den bästa fotbollsligan i världen. Ligan kallas ofta för kort och gott EPL. Säsongen löper från augusti till maj året där på, där varje lag spelar mot de andra engelska klubbarna två gånger. En bortamatch och en hemmamatch.

Vi samarbetar med P1 Travel som erbjuder dig officiella matchbiljetter till Premier League fotboll i London och över hela England. Läs mer om P1 Travel nedan. Vi samarbetar även med Boxoffice som också säljer officiella biljetter till fotboll i London.

Nedan hittar ni biljetter till olika lag i Engelska Premier League 2024.

Premier League biljetter

Biljetter till Premier League fotboll i London

Officiella matchbiljetter
Vi samarbetar med P1 Travel som erbjuder dig officiella biljetter till Premier League matcher i London och över hela England. De är en av Europas största leverantör av sportbiljetter. Mer info om P1 Travel

Biljetter till Premier League lag som: Chelsea, Manchester United, Crystal Palace, West Ham United, Tottenham Hotspur, Manchester City, Fullham, Liverpool mfl.

Fotbollsbiljetter + Hotell: Om du önskar boka hotell i samband med dina matchbiljetter går detta bra när du genomför ditt köp.

Premier League biljetter till Chelsea FC i London

Biljetter till Chelsea FC matcher i London

Officiella matchbiljetter
Vi samarbetar med P1 Travel som erbjuder dig officiella matchbiljetter till Chelseas matcher på Stamford Bridge arena i London. Mer info om P1 Travel

Fotbollsbiljetter + hotell: Du kan komplettera med bokning av hotell när du köper dina matchbiljetter.

Crystal Palace biljetter till Premier League i London

Biljetter till Crystal Palace matcher

Officiella matchbiljetter
Vi samarbetar med P1 Travel som erbjuder dig officiella matchbiljetter till Crystal Palaces matcher på arean Selhurst Park Stadium i London. Mer info om P1 Travel

Fotbollsbiljetter + hotell: Du kan komplettera med bokning av hotell när du köper matchbiljetter.

Premier League biljetter Tottenham

Biljetter till Tottenham Hotspur matcher

Officiella matchbiljetter
Vi samarbetar med P1 Travel som erbjuder dig officiella matchbiljetter till fotbollsmatcher med Tottenham Hotspur på Tottenham Hotspur Stadium i London. Mer info om P1 Travel

Fotbollsbiljetter + hotell: Du kan komplettera med bokning av hotell när du köper matchbiljetter.

Premier League biljetter till Arsenal

Biljetter till Arsenal matcher i London

Officiella matchbiljetter
Vi samarbetar med Boxoffice som erbjuder dig officiella matchbiljetter till matcher med Arsenal på Emirates Stadium i norra London. Förutom inträde till match med Arsenal ingår även mycket annat i din biljett som ex. matchprogram, museibesök och Emirates Stadium tour (endast då det inte är matchdagar). Läs alltid vad som ingår i din biljett innan köp. Mer info om Boxoffice

Arsenal i ingår i brittisk fotbolls "The Big Four" tillsammans med Liverpool, Manchester United och Chelsea.

Fotbollsbiljetter + hotell: Du kan komplettera med bokning av hotell när du köper matchbiljetter.

West Ham United biljetter i London

Biljetter till Wast Ham United matcher i London

Officiella matchbiljetter
Vi samarbetar med P1 Travel som erbjuder dig officiella matchbiljetter till fotbollsmatcher med West Ham United på The London Stadium i London. Mer info om P1 Travel

Fotbollsbiljetter + hotell: Du kan komplettera med bokning av hotell när du köper matchbiljetter.

Premier League biljetter med Manchester United

Biljetter till Manchester United matcher

Officiella matchbiljetter
Vi samarbetar med P1 Travel som erbjuder dig officiella matchbiljetter till fotbollsmatcher med Manchester United på arenan Old Trafford i Manchester. Mer info om P1 Travel

Fotbollsbiljetter + hotell: Du kan komplettera med bokning av hotell när du köper matchbiljetter.

Premier League Manchester City biljetter

Biljetter till Manchester City matcher

Officiella matchbiljetter
Vi samarbetar med P1 Travel som erbjuder dig officiella matchbiljetter till Manchester Citys matcher på Etihad Stadium i Manchester. Mer info om P1 Travel

Fotbollsbiljetter + hotell: Du kan komplettera med bokning av hotell när du köper matchbiljetter.

Tips på Premier League matcher i London

Biljetter
12 feb 2024
Selhurst Park Stadium London
Köp biljett
23 feb 2024
Stamford Bridge London
Köp biljett
1 mar 2024
Tottenham Hotspur Stadium London
Köp biljett
16 mar 2024
Emirates Stadium London
Köp biljett
13 apr 2024
Stamford Bridge London
Köp biljett

Om Engelska Premier League

Premier Leagues fotbollsmatcher spelas på kända arenor som Emirates Stadium, Stamford Bridge, Old Trafford, Wembley Stadium, Anfield, St James Park etc. Engelska Premier Leauge (EPL) bildades 1992. Fram till 2007 hette serien FA Premier League. Ligan har en division och ligger överst i det engelska ligasystemet. I ligan spelar 20 lag. De tre första lagen kvalificeras direkt till UEFA Champions League. Det fjärde laget får kvala sig in. De tre sista blir nedflyttade till The Football Leagues förstadivision, The Championship.

Totalt 42 fotbollsklubbar har tävlat i Premier League, fem lag har vunnit titeln: Manchester United, Blackburn Rovers, Arsenal, Chelsea och Manchester City.

Första säsongen för match var 1992-93 och på denna tiden var det 22 klubbar som tävlade om bucklan. Det var Brian Deane i Sheffield United som lade första Premier League-målet mot Manchester United. År 1995 sänktes antalet klubbar till 20 på grund av påtryckningar från FIFA.

Svenska fans

Engelsk fotboll har många svenska fans. Kanske har man ett svenskt favoritlag och även ett engelskt favoritlag. Fans följer både Premier Leauge matcher på tv:n och på plats i både London och i Manchester. Många ser även fobollen på en lokal pub som visar matcher på storbildstv. Även att tippa på vilket lag som skall vinna är en del av spänningen när man följer turneringens matcher. Redan 1934 lanserades stryktipset där även engelsk fotboll fanns med att tippa på. På topp 3 år 2022 var de mest populära lagen: Manchester United, Liverpool och Arsenal.

Med lanseringen av sportTVprogrammet Tipsextra 29 november 1969 kunde äntligen svenskarna få se engelsk ligafotboll live i sin TV-ruta. Nu blev engelsk ligafotboll ännu mer populärt bland oss svenskar. I och med svenskarnas stora intresse för englelsk fotboll fylls arenor i London, Liverpool och Manchester av svenska fans året om. En weekend i London har nästan blivit lika vanligt som en weekend i en svensk stad som Stockholm, Göteborg eller Malmö. Med flyg kommer du snabbt till London.

Zlatan Ibrahimović

Ja, många följer ju svenska fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimović och han har spelat i många olika lag, bland annat spelade han i Manchester United. Han spelade i LA Galaxy i Los Angeles och även tillbaka till Milan i Italien där kontraktet löpte ut 2023. Under 2023 kom även Zlatan tillbaka till Svenska Landslaget. Zlatan spelade sin sista landskamp den 24 februari 2023, en hemmamatch i EM-kvalet mot Belgien. Men Sverige har flera fotbollsspelare som spelar i Premier League idag.

Köp Premier League biljetter här »

P1 Travel officiella matchbiljetter till Premier League

Premier League biljetter via P1 Travel

Officiella fotbollsbiljetter
P1 Travel är ett holländskt bolag som är en av Europas största leverantör av fotbollsbiljetter och sportbiljetter i just Europa och andra delar av Världen. P1 Travel säljer officiella biljetter (ej andrahand) till de största sportevenemangen i Europa som Premier League biljetter, La Liga biljetter, Ligue 1 biljetter, Serie A biljetter, Championship biljetter, F1 biljetter och Tennis Grand Slam biljetter m.m.

Sedan 2007 har P1 Travel levererat fotbollsbiljetter till fotboll fans, som har fått uppleva fotbollsmatcher på världens mest ikoniska arenor med just sitt favoritlag.

Köp endast biljetter
Beroende till vilken match du önskar biljetter kan du välja mellan flertalet olika typer av biljetter. I en del matchbiljetter ingår både mat och dryck.

Köp biljetter + hotell
Som tillägg till P1 Travels officiella matchbiljetter kan du också komplettera med bokning av hotell om detta önskas. Detta gör du under bokningsprocessen.

Trygga köp online
Du betalar med kreditkort på P1 Travels via SSL som är säker betalning över Internet. Tänk på att du kanske behöver öppna upp ditt kreditkort för utlandsbetalning via din bank innan du kan genomföra köp på en utländsk hemsida. Vi vet att VISA via Nordea behöver öppnas upp i internetbanken för utlandsbetalning. Du får bekräftelse på ditt köp via din e-post. Tänk på att kontrollera din skräppost om du inte har fått din bokningsbekräftelse.

Leverans av biljetter
Det finns olika leveranssätt av matchbiljetter beroende på vilken match du skall gå på. Oftast är det E-tickets via e-post, men det finns också mobilbiljett och pappersbiljetter. All information om leverans av de biljetter du önskar köpa finns i informationen om matchbiljetterna.

Kundservice / Support / FAQ
Om du har några frågor hittar du många svar vi P1 Travels FAQ. Du kan också kontakta P1 Travel om du har frågor angånde din bokning.

Se alla Premier League biljetter »

Om BoxOffice

Sedan 1989 har BoxOffice levererat officiella biljetter till evenemang i London. 2021 blev BoxOffice.se en del av Travel Connection-gruppen.

BoxOffice erbjuder dig officiella biljetter (ej andrahand) som garanterar dig inträde till evenemanget. De är en auktoriserad återförsäljare av bland annat matchbiljetter till Premier League och ligor i världen.

När du köper dina biljetter hos BoxOffice får du:

  • Garanterade officiella biljetter
  • E-biljetter att visa på arenan
  • Biljetter till högt efterfrågade evenemang
  • En säker hemsida att genomföra ditt köp på
  • En kundtjänst dit du kan ringa, chatta och skicka e-post (för närvarande är kundtjänsten på engelska)

Läs mer om BoxOffice »

Biljetter presenteras i samarbete med P1 Travel och Boxoffice. Vi reserverar oss för ev. felskrivningar och ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta P1 Travel eller BoxOffice beroende på var du köpte dina matchbiljetter. Bilder: P1 Travel och BoxOffice.
London Eye
London musikaler
London fotbollsbiljetter
Afternoon Tea i London
Top