Les Miserables

Baserad på Victor Hugos mästerverk

Den tragiska musikalen Les Miserables

Detta är musikalen som har spelats längst på Londons teatrar. En klassiker med mycket skratt och gråt. Boka in den en kväll under ditt besök i London. En teaterkväll är alltid ett trevligt inslag vid ett besök till musikalstaden London.

Les Miserables har varit en succé sedan premiären i London 1985. Musikalen har sålt mulitplantina och vunnit flera Grammisar i USA. Musikalen berättar en spännande historia i Frankrike om brutna drömmar och obesvarad kärlek, passion & offer. Baserad på Victor Hugos roman.

Om vår biljettleverantör
Vi samarbetar med UK-baserade biljettleverantören London Boxoffice.se. De säljer biljetter för alla musikalscener i London och är medlemmar i S.T.A.R., the Society Of Ticket Agents and Retailers. De säljer officiella biljetter till musikaler och teater i London. Vid bokning får du din bokningsbekräftelse till den angivna e-postadressen du uppgav vid er bokning.  Du visar din bekräftelse på din mobiltelefon eller skriver ut din bekräftelse - för att komma in på ert bokade event.

All bokning sker hos London Boxoffice.se. Om det dyker upp några frågor gällande din bokning kontaktar du London Boxoffice.se som hjälper dig. De svarar dig via e-post inom 48 timmar.

Boka Les Miserables i London

Les Miserables

Musikalbiljett

Sondheim Theatre | 2 jan - 28 sept 2024
Les Misérables utspelar sig under tidigt 1800-tal och här får vi följa ett antal franska karaktärer och dess liv över en 20 år lång period, med start 1815. Handlingen fokuserar kring den förrymde fången Jean Valjean och hans försök till återupprättelse efter 19 år i fängelse. En före detta fångvaktare, Javert, från hans tid i fängelset dyker dock upp och startar jakten på den gamle fången. Tillsammans med den föräldrarlösa flickan Cosette, flyr Valjean till Paris. Han tar sig samtidigt an henne som sin dotter.

Underbar musik som ni säkert känner igen: I dreamed a dream, On My Own, Do you hear the people sing, Master Of The House m.m.

Adress: 51 Shaftesbury Avenue, London
Speltid: ca 3 tim

Se film om musikalen

Les Miserables i London
Titta gärna på filmen om musikalen Les Miserables i London. En av många långkörare i London!

Karta - Sondheim Theatre

Les Miserables

Les Miserables nostalgi
Les Misérables är en fransk klassisk musikal skriven av Claude-Michel Schönberg och Alain Boublil. Storyn är baserad på Victor Hugos roman "Samhällets olycksbarn" som utgavs 1862. Musikalen började spelas i Paris redan 1980.

I en omgjord version spelades den upp i London för första gången 1985. Les Misérables är den musikal som har spelats längst i London. Musikalen har setts av 60 miljoner människor i 42 länder på 21 språk.

Flickan Cosette
Bilden på unga flickan Cosette har blivit som ett = med Les Miserables. Den är ritad av franska illustratören Émile Bayard till bokens utgåva 1862. Bilden på flickan ser ni på affischen till musikalen.

Köp biljetter till musikalen Les Miserables i London »

Vi samarbetar med londonboxoffice.se för köp av musikalbiljetter i London.

Om köp av musikalbiljetter

Köp av biljetter sker med kreditkort
Biljetter köper du med kreditkort som VISA, MasterCard, Maestro eller American Express. Köp genomförs via säker serverprogramvara (SSL) för att skydda din personliga och kreditkortsuppgifter OBS! Tänk på att du kanske behöver öppna upp ditt kreditkort för utlandsbetalning innan du kan genomför ett köp. Vet att kreditkort via Nordea har det så. Detta gör du i internetbanken.

Leverans av köpta biljetter
Alla biljetter som köps hos londonboxoffice.se sänds efter genomfört köp till din uppgivna e-postadress. Du skriver ut dessa och tar med och visar upp på plats på teatern eller visar din bekräftelse på din mobiltelefon för att komma in i teatern. All bokning sker hos London Boxoffice.se.Kom gärna till teatern minst 30 minuter innan föreställningen börjar. Tag även med det kreditkort du använde vid ditt köp. Om du ej får din bekräftelse på genomfört köp kontrollera din skräpkorg/spam, det kan ha hamnat där. Kontakta biljettleverantören där du köpt dina biljetter om du får några problem.

Musikalen Les Miserables i London
2 jan - 28 sept 2024
Sondheim Theatre London
Köp biljett
Musikalbiljetter presenteras i samarbete med London Boxoffice.se. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta London Boxoffice.se. När kändisar uppträder på Londons scener kan vissa kvällar någon annan ersätta stjärnan. Bilder: londonboxoffice.se.
London Eye
London musikaler
London fotbollsbiljetter
Afternoon Tea i London
Top