Tina The Musical

Musik från Tina Turner!

Se den coola musikalen om Tine Turners liv i London.

Missa inte musikalen om ikonen Tina Turners liv och musik. Ingen mindre än Tina Turners fantastiska låtar kan ses på scen i West End. Världspremiären av Tina - the Musical var i London den 21 mars 2018. För er som älskar hennes musik, gå och se den!

Om vår biljettleverantör
Vi samarbetar med UK-baserade biljettleverantören London Boxoffice.se. De säljer biljetter för alla musikalscener i London och är medlemmar i S.T.A.R., the Society Of Ticket Agents and Retailers. De säljer officiella biljetter till musikaler och teater i London. Vid bokning får du din bokningsbekräftelse till den angivna e-postadressen du uppgav vid er bokning.  Du visar din bekräftelse på din mobiltelefon eller skriver ut din bekräftelse - för att komma in på ert bokade event.

All bokning sker hos London Boxoffice.se. Om det dyker upp några frågor gällande din bokning kontaktar du London Boxoffice.se som hjälper dig. De svarar dig via e-post inom 48 timmar.

Boka Tina the Musical i London

Tina the Musical

Musikalbiljett

Aldwych Theatre | 1 jan - 14 sept 2024
I rollen som Tina kommer vi få se sångerskan Adrienne Warren. TINA, The Musical är skriven av Katori Hall med Frank Ketelaar och Kees Prins, regisserad av Phyllida Lloyd, med koreografi av Anthony van Laast. Och Tina Turner själv har också varit med i produktion av musikalen. En av världens bäst säljande artister genom tiderna är Tina Turner som vunnit 11 Grammy Awards och hennes liveshows har setts av miljoner, med fler konsertbiljetter sålda än någon annan soloartist i musikens historia. Se musikalen om hennes liv och hennes musik. Från en enkel början i Nutbush, Tennessee, till hennes förvandling till världens drottning av Rock 'n Roll, bröt Tina Turner inte bara reglerna, hon skrev om dem. Genom musiken och skådespeleriet i denna nya musikal får ni ta del av den fantastiska berättelsen om en kvinna som vågat trotsa gränsen vad gäller ålder, kön och ras.

Adress: 49 Aldwych, Holborn, London
Speltid: 2 tim

Se film om musikalen

Tina i London
Titta gärna på filmen om musikalen Tina Turner som spelas på Aldwych Theatre i London. Självaste Tina Turner har varit med och tyckt till om musikalen. För er som diggar Tina Turner kan inte missa denna musikal.

Karta - Aldwych Theatre

Tina Turner.

Lite historia om Tina Turner
Tina Turner föddes som Anna Mae Bullock i Nutbush, Tennessee i USA 16 nov 1939. Sången har funnits med henne redan från unga år då hon sjöng i kyrkokören. När Anna var 18 år kom hon i kontakt med Ike Turner och när hon fick möjlighet att sjunga på scen fick Ike upp ögonen för henne. Nu började hon sjunga i Ikes band.

Det sägs att det var Ike som gav henne artistnamnet Tina. Ike och Tina gifte sig men det var ett jobbigt äktenskap och de skilde sig 1978. Tina stod nu utan band och det enda hon tog med sig var sitt namn, Tina. Nu var det dags för Tina att gå solo och henne karriär började ta fart. Under 1981 fick Rod Stewart upp ögonen för henne och hon fick vara öppningsnummer på Rods konsert och har även öppnat för Rolling Stones. 1983 släpptes singeln Let's Stay Together som klättrade bra på listorna...men det var 1984 What's Love Got to Do with It. Låten gick snabbt upp till nr 1 på Hot 100 i USA. Denna hitlåt drog igång Tinas karriär med råge och följdes av fler hits som exempelvis: Private dancer, We Don't Need Another Hero (Thunderdome), One of the Living, It's Only Love tillsammans med Bryan Adams, Typical Male, Two People och inte att förglömma The Best. En annan av hennes stora hits som hon sjungit under årens lopp är rock-låten Nutbush City Limits från 1973 som hon gjorde tillsammans med Ike Turner och den låten har följt henne under hela hennes karriär.

Köp biljetter till musikalen Tina i London »

Vi samarbetar med London Theatre Direct för köp av musikalbiljetter i London.

Om köp av musikalbiljetter

Köp av biljetter sker med kreditkort
Biljetter köper du med kreditkort som VISA, MasterCard, Maestro eller American Express. Köp genomförs via säker serverprogramvara (SSL) för att skydda din personliga och kreditkortsuppgifter OBS! Tänk på att du kanske behöver öppna upp ditt kreditkort för utlandsbetalning innan du kan genomför ett köp. Vet att kreditkort via Nordea har det så. Detta gör du i internetbanken.

Leverans av köpta biljetter
Alla biljetter som köps hos londonboxoffice.se sänds efter genomfört köp till din uppgivna e-postadress. Du skriver ut dessa och tar med och visar upp på plats på teatern eller visar din bekräftelse på din mobiltelefon för att komma in i teatern. All bokning sker hos London Boxoffice.se.Kom gärna till teatern minst 30 minuter innan föreställningen börjar. Tag även med det kreditkort du använde vid ditt köp. Om du ej får din bekräftelse på genomfört köp kontrollera din skräpkorg/spam, det kan ha hamnat där. Kontakta biljettleverantören där du köpt dina biljetter om du får några problem.

Musikalen Tina The Musical i London
1 jan - 14 sept 2024
Aldwych Theatre London
Köp biljett
Musikalbiljetter presenteras i samarbete med London Boxoffice.se. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta London Boxoffice.se. När kändisar uppträder på Londons scener kan vissa kvällar någon annan ersätta stjärnan. Bilder: londonboxoffice.se.
London Eye
London musikaler
London fotbollsbiljetter
Afternoon Tea i London
Top